Vårt bästa pris

Laptopbord Fold

 • -705,00 kr

Fold är ett hopfällbart laptopbord som du ställer direkt på ditt matbord eller fasta skrivbord. Perfekt för hemmakontoret för dig som lätt vill variera mellan sittande och stående arbete! 

 • Justerbar höjd (6 fasta lägen).
 • Hopfällbar design ger smidig förvaring.
 • Tar liten plats när den inte används.
 • Bra för kroppen – minskar risken för skador och värk!
Bra deal!
1 790,00 kr
Rek. pris: 2 495,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Fold är ett hopfällbart laptopbord som du ställer direkt på ditt matbord eller fasta skrivbord. Perfekt för hemmakontoret för dig som lätt vill variera mellan sittande och stående arbete! 

 • Justerbar höjd (6 fasta lägen).
 • Hopfällbar design ger smidig förvaring.
 • Tar liten plats när den inte används.
 • Bra för kroppen – minskar risken för skador och värk!

Den perfekta lösningen

Med Fold får du ett smidigt bord som låter dig arbeta stående vid ett vanligt matbord eller fast skrivbord. Föredrar du att arbeta i soffan? Då kan du istället ställa Fold på soffbordet för en mer ergonomisk arbetsposition. 

Justerbar höjd med sex lägen

Det praktiska bordet går enkelt att ställa in i sex olika höjder för att passa varje individ. Tack vare detta går Fold att använda ihop med bord av olika höjd, och går även att justera utifrån varje användare oavsett längd. 

Funktionell, hopfällbar design

Fold har en funktionell design som låter dig fälla in stativet mot bordsskivan. Detta gör att laptopbordet är väldigt smidigt att förvara när det inte används, exempelvis i en garderob eller under en soffa.

Minskar risken för skador och värk

När du sitter ned länge ökar risken för statisk felbelastning, vilket ofta visar sig som värk i axlar, skuldror, nacke och rygg. Med Fold varierar du lätt mellan sittande och stående, och minskar därmed risken för skador och värk.

Höjdmått på Fold från lägsta till högsta höjd 

 • Läge 1 - 24 cm
 • Läge 2 - 32,5 cm
 • Läge 3 - 38,5 cm
 • Läge 4 - 44 cm
 • Läge 5 - 48 cm
 • Läge 6 - 51,5 cm.

Produktdetaljer

Artikelnummer FOLD-1
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 24,1 cm
Höjd 24–51,5 cm
Bredd 74 cm
Djup 42 cm
Garanti 2 år
Material bordsskiva Plywood, Laminat
Material underrede Massiv vitbetsad ask

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft