Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-31%
2097/50 Sarfatti ljuskrona - krom, 50 lampor

Flos 2097/50 - Ljuskrona med 50 lampor

 • -9 137,00 kr
 • Ny

Med Flos 2097/50 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En populär lampa som finns i svart, mässingsfärgat och kromat stål samt håller 50 ljuskällor.   

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra. 
 • Kommer med sladd på 2,8 m.
 • 50 glödlampor medföljer.
19 963,00 kr
29 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Krom
Krom
Svart
Mässing
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med Flos 2097/50 får du en tidlös takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. En populär lampa som finns i svart, mässingsfärgat och kromat stål samt håller 50 ljuskällor.   

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra. 
 • Kommer med sladd på 2,8 m.
 • 50 glödlampor medföljer.

Takkrona med spridd belysning

Flos 2097 med 50 ljuskällor är en mäktiga takkrona som ger spridd belysning och gott om ljus. Med sin imponerande storlek på 100 centimeter i diameter gör sig takkronan bäst i stora salar med hög takhöjd, exempelvis loungen, matsalen eller hotellobbyn.

Tidlös och populär

Denna klassiska takkrona fick sina former år 1958 av den välkände formgivaren Gino Sarfatti. Tack vare sin tidlösa design är lampan lika populär i dag som den var i går, och kommer att fortsätta att vara det i flera generationer framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft