Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-12%
2097/18 Sarfatti Mässing
2097/18 Sarfatti Mässing

Flos 2097/18 - Ljuskrona med 18 lampor

 • På rea!
 • -1 445,00 kr
 • Ny

Med Flos 2097/18 får du en spektakulär takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. Skapad 1958 är 2097/18 ett bevis på Gino Sarfattis förmåga att ta fram klassisk design som aldrig går ur tiden. Håller 18 ljuskällor.  

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra. 
 • Kommer med sladd på 2,8 m.
 • 18 ljuskällor medföljer.
10 530,00 kr
11 975,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Mässing
Krom
Svart
Mässing
Glödlampor
Glödlampor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med Flos 2097/18 får du en spektakulär takkrona som kombinerar klassisk elegans med raka, moderna linjer. Skapad 1958 är 2097/18 ett bevis på Gino Sarfattis förmåga att ta fram klassisk design som aldrig går ur tiden. Håller 18 ljuskällor.  

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra. 
 • Kommer med sladd på 2,8 m.
 • 18 ljuskällor medföljer.

En tidlös kombination

I 2097/18 har Gino Sarfatti skapat en tidlös belysningsarmatur genom att kombinera klassisk elegans med raka, moderna linjer. De synliga sladdarna tillför en nonchalant känsla och låter lampans tekniska aspekt bli en naturlig del av designen.

Spektakulär och imponerande

Flos 2097 är en spektakulär takkrona som lyser upp rummet med sitt nakna men inbjudande sken. Storleken på 69 centimeter i diameter gör 2097 till en imponerande pjäs som passar lika bra i den rymliga hallen som i vardagsrummet eller matsalen.

Om formgivaren – Gino Sarfatti

Gino Sarfatti grundade varumärket Arteluce 1939 i Milano och vann snabbt stora framgångar som belysningsdesigner. Under sina tre decennier som aktiv designer skapade han över 400 belysningsarmaturer och blev känd för att outtröttligt experimentera med nya material och tekniker. Belönad med flera prestigefyllda priser, valde Gino att sälja Arteluce till Flos år 1973 för att själv dra sig tillbaka till Lake Como.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2097/18-Brass
Varumärke Flos
Höjd 51,5 cm
Diameter 69 cm
Material Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2200K
Formgivare Gino Sarfatti

Nerladdning

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft