Ljusstake Cirkus

Den lekfulla ljusstaken Cirkus är designad av Eva Schildt och består av halvcirklar som kan vridas var för sig. Ljusstaken finns i tre storlekar, varav den största är en golvljusstake.

 • Finns i tre olika storlekar.
 • Tillverkad i mässing.
 • Vridbara halvcirklar.
 • Unik, lekfull design.
1 025,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Mässing
Svart
Mässing
Liten
Liten
Medium
Stor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Den lekfulla ljusstaken Cirkus är designad av Eva Schildt och består av halvcirklar som kan vridas var för sig. Ljusstaken finns i tre storlekar, varav den största är en golvljusstake.

 • Finns i tre olika storlekar.
 • Tillverkad i mässing.
 • Vridbara halvcirklar.
 • Unik, lekfull design.

Om formgivaren – Eva Schildt

Eva Schildt (f. 1974) är en svensk formgivare och inredningsarkitekt, som år 2001 tog examen i möbel- och produktdesign vid Beckmans Designhögskola. Hon har formgivit allt från möbler och textilier till förpackningar och mässutställningar, och idag finns hennes verk representerade på bland annat Nationalmusem i Stockholm och Röhsska museet i Göteborg. Hennes varma och lekfulla inställning till livet och dess ständiga förändring går nästan alltid att finna i hennes design. "Bakom all design finns en människa, en upplevelse. Människor har ofta något att berätta. Om du verkligen vill beröra någon behöver du blotta dig själv utan rädsla för att uppfattas som överflödig" – Eva Schildt.

Specifikation

Skötselråd

 • Liten och Medium i mässing kan poleras med mässingputs för att behålla en blank yta.
 • Ytan ska hållas torr då vatten kan orsaka fläckar.
 • Svart (alla storlekar) och Stor i mässing är lackerade och ska ej putsas.
 • Skyddsfilten ska ej komma i kontakt med vatten – detta kan orsaka fläckar.
 • Tål ej maskindisk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft