Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffbord Edge

 • Ny

Edge är ett modernt bord i metall med smidigt handtag som även agerar praktisk kant i nedfällt läge. Ett fint brickbord som passar lika bra på balkongen eller uteplatsen som i vardagsrummet.

 • Handtag gör bordet lätt att ta med sig ut. 
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Prisvinnande design (German Design Award 2019). 
1 640,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Ø46xH53 cm
Ø46xH53 cm
Ø62xH46 cm
Ø76xH40 cm
Svart
Svart
Pine Green
Pigeon Blue
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Edge är ett modernt bord i metall med smidigt handtag som även agerar praktisk kant i nedfällt läge. Ett fint brickbord som passar lika bra på balkongen eller uteplatsen som i vardagsrummet.

 • Handtag gör bordet lätt att ta med sig ut. 
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Prisvinnande design (German Design Award 2019). 

Bord i flera utföranden

Edge är ett snyggt bord i pulverlackerat stål som går att få i flera trevliga färger för att passa olika inredningsstilar. Bordet finns även i olika storlekar samt höjder för att passa i stora som små utrymmen. 

Smidigt handtag

Bordet har ett nedfällbart handtag som gör att du kan flytta bordet på ett smidigt sätt. Nedfällt fungerar handtaget som en praktisk kant som håller dina saker på plats samtidigt som det ger bordet ett snyggt asymmetriskt utseende. 

Tål utomhusbruk

Edge är tillverkat för att tåla utomhusbruk och kan därmed stå ute på balkongen eller uteplatsen. Tack vare utförandet i pulverlackerat stål är bordet slitstarkt och enkelt att rengöra med en trasa doppad i ljummet vatten. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft