Bänk Sammen M10 & M13

Sammen M10 & M13 är en elegant bänk i teak som ger en varm och ombonad känsla till trädgården eller terrassen. Det tåliga materialet har en hög oljehalt som skyddar träet och håller det fint över tid.

  • Starkt och slittåligt material.
  • Finns i två storlekar.
  • Lämpad för utomhusbruk.
  • Elegant och luftig design.
5 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
M13 - 2 personer
M10 - 3 personer
M13 - 2 personer
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Sammen M10 & M13 är en elegant bänk i teak som ger en varm och ombonad känsla till trädgården eller terrassen. Det tåliga materialet har en hög oljehalt som skyddar träet och håller det fint över tid.

  • Starkt och slittåligt material.
  • Finns i två storlekar.
  • Lämpad för utomhusbruk.
  • Elegant och luftig design.

Lätt att städa av

Sammen har en elegant design där ribborna är placerade med några centimeters avstånd, vilket ger bänken ett luftigt uttryck samtidigt som den är lätt att hålla ren då du enkelt kan borsta bort smuts och smulor genom springorna.

Tillverkad i tålig teak

Sammen är tillverkad av det slitstarka materialet teak som är naturligt motståndskraftigt mot brand, insekter och röta. Materialet har dessutom en hög oljehalt som skyddar träet från nedbrytning, vilket gör det perfekt för utomhusmöbler.

Med tiden får träet en gråaktig patina. Behandla möbeln med olja med jämna mellanrum för att bibehålla och förlänga träets lyster.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft