Solsäng Nolita 3654

 • Ny

Nolita 3654 är en vacker solsäng i stål som finns i flera pulverlackerade utföranden. Den rymliga solsängen går att få med eller utan dyna och har en behaglig silhuett som inbjuder till avslappning.

 • Slitstarkt, galvaniserat stål.
 • Bekväma former.
 • Perfekt för utomhusbruk.
11 150,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Terracotta (TEE)
White (BI200E)
Yellow (GI100E)
Terracotta (TEE)
RED (RO200E)
Green (VE100E)
Light blue (AZ100E)
Antracite grey (GAE)
Orange (AR500E)
Inklusive dyna - Nej
Inklusive dyna - JA
Inklusive dyna - Nej
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Nolita 3654 är en vacker solsäng i stål som finns i flera pulverlackerade utföranden. Den rymliga solsängen går att få med eller utan dyna och har en behaglig silhuett som inbjuder till avslappning.

 • Slitstarkt, galvaniserat stål.
 • Bekväma former.
 • Perfekt för utomhusbruk.

Vacker solsäng i många färger

Med Nolita 3654 får du en trevlig solsäng som passar lika bra i den grönskande trädgården som vid den svalkande poolen. Tack vare de många färgvalen kan du alltid hitta en Nolita som passar din stil och smak.

Smäcker och luftig

Nolita har en luftig design i smäckert stål där sits och rygg består av smala stålrör. Solsängen får därför ett väldigt nätt uttryck och smälter vackert in i den omgivande miljön.

Starkt, galvaniserat stål

Serien Nolita är tillverkad av galvaniserat stål som pulverlackerats med polyesterlack. Detta gör att möblerna har ett starkt skydd mot korrosion och står emot regn och rusk.

Metallfärger 

-30 (Salsa)

White-BI200E

-31 (Salsa)

Yellow-GI100E

-32 (Salsa)

Orange-AR500E

-33 (Salsa)

Pink-RA100E

-34 (Salsa)

Red-RO200E

-35 (Salsa)

Terracotta-TEE

-36 (Salsa)

Antracite grey GAE

-39 (Salsa)

Light blue-AZ100E

-40 (Salsa)

Blue-BL500E

-54 (Salsa)

Blue-BL300E

-55 (Salsa)

Green-VE100E

-56 (Salsa)

Green-Ve600E

Produktdetaljer

Artikelnummer 3654-TEE
Varumärke Pedrali
Höjd 78 cm
Bredd 70 cm
Längd 166 cm
Vikt 12 kg
Material Stål
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft