Matbord Gubi - Oval bordsskiva, 230 cm

  • Ny

Gubi Dining Table är ett elegant matbord med oval bordsskiva och snyggt böjda ben i trälaminat som ger en karaktäristisk detalj. Bordet finns i tre träslag samt i vit marmor och ger matsalen en plats för många personer att samlas kring.

  • Stor bordsskiva i trä eller marmor. 
  • Böjda ben i trälaminat som ger karaktär.
  • Dansk design. 
24 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black Stained Ash Matt Lacquered
Oak Semi Matt Lacquered
American Walnut Semi Matt Lacquered
Black Stained Ash Matt Lacquered
Black Stained Ash Semi matt Lacquered/White Carrara Marble
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Gubi Dining Table är ett elegant matbord med oval bordsskiva och snyggt böjda ben i trälaminat som ger en karaktäristisk detalj. Bordet finns i tre träslag samt i vit marmor och ger matsalen en plats för många personer att samlas kring.

  • Stor bordsskiva i trä eller marmor. 
  • Böjda ben i trälaminat som ger karaktär.
  • Dansk design. 

Design med nätta linjer

Bordet har en klassisk, tidlös design men där de böjda benen bjuder in till en lekfull känsla som ger möbeln en modern twist. Därför passar bordet in i de flesta miljöer och till många olika typer av stolar och inredningsstilar.

Om formgivarna – Komplot Design

Den danska designbyrån Komplot grundades 1987 av duon Poul Christiansen och Boris Berlin. Företaget har sedan dess arbetat med såväl grafisk formgivning som industri- och möbeldesign och blivit prisbelönta med bland annat Red Dot Award (2004) och Sköna Hems utmärkelse Bästa Möbel (2002). ”Vi är övertygade om att bra design inte enbart är en lösning på ett primärt funktionellt problem, utan även en skapare av ett budskap som fyller objekt och koncept med kulturellt, filosofiskt och poetiskt innehåll.” – Christiansen & Berlin.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft