info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 600,00 kr
BLACK WEEK

Vitra Panton Chair

 • På rea!
 • -600,00 kr
 • Ny

Panton präglas av sin uttrycksfulla form, med häftiga vinklar som ger stolen ett nästan svävande uttryck. Tillverkad i tålig och hållbar polypropen passar stolen lika bra inomhus som utomhus.

 • Tillverkad i tålig polypropen.
 • Internationellt prisbelönt design.
 • Kan användas både inom- och utomhus.
2 500,00 kr
3 100,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Deep Black
White
Pale Rose
Bordeaux
Soft Mint
Glacier Blue
Deep Black
Classic Red
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Panton präglas av sin uttrycksfulla form, med häftiga vinklar som ger stolen ett nästan svävande uttryck. Tillverkad i tålig och hållbar polypropen passar stolen lika bra inomhus som utomhus.

 • Tillverkad i tålig polypropen.
 • Internationellt prisbelönt design.
 • Kan användas både inom- och utomhus.

Bekväm och lätt att städa

Panton kommer med en mjukt skålad sits samt ryggstöd vilket ger en omfamnande känsla och låter dig sitta bekvämt. Tack vare att stolen helt är tillverkad av tålig plast är den väldigt enkel att torka av och hålla ren.

Prisbelönt design

Panton formgavs år 1959 av Verner Panton och är idag en riktig designklassiker som fortsatt håller över tid. Designen har därtill tilldelats flera fina utmärkelser och finns representerad på ett flertal framstående museum världen över.

Produktdetaljer

Artikelnummer 44003500-BL
Varumärke Vitra
Höjd 86 cm
Bredd 50 cm
Djup 61 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittdjup 45,2 cm
Material Polypropen
Höjd på ryggstöd 39 cm
Formgivare Verner Panton

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett familjeägt, schweiziskt företag som etablerades år 1950. Under åren har de producerat kända kollektioner av bland annat Herman Miller, Charles & Ray Eames och Verner Panton. Med sitt breda utbud inreder Vitra hem och kontor över hela världen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft