Artek Chair 69

  • Ny

Chair 69 är en elegant och tidlös stol som passar lika bra i köket eller kaféet, som vid skrivbordet på hemmakontoret. Med sitt breda säte och mjukt rundade ryggstöd erbjuder stolen alltid hög komfort.

  • Bekvämt rundat ryggstöd.
  • Hållbar och stabil stol.
  • Tillverkad i Finland.
5 390,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svartlackad björk
Björkstomme med säte i björkfaner
Björkstomme med säte i vit laminat
Björkstomme med lackat säte och ryggstöd i svart
Björkstomme med lackat säte och ryggstöd i vit
Björkstomme med lackat säte och ryggstöd i orange
Björkstomme med lackat säte och ryggstöd i gul
Björkstomme med lackat säte och ryggstöd i grön
Björkstomme med lackat säte och ryggstöd i petrol
Vitlackad björk
Svartlackad björk
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Chair 69 är en elegant och tidlös stol som passar lika bra i köket eller kaféet, som vid skrivbordet på hemmakontoret. Med sitt breda säte och mjukt rundade ryggstöd erbjuder stolen alltid hög komfort.

  • Bekvämt rundat ryggstöd.
  • Hållbar och stabil stol.
  • Tillverkad i Finland.

Kommer i flera färger

Stolen går att få i flera olika färger och finishes - allt från naturlig massiv björk till effektfull helsvart, eller sits och ryggstöd i poppig orange - vilket alltid låter dig hitta den stol som passar just din inredning.

Klassisk design med mjuka former

Chair 69 har en design som präglas av sina rena linjer och mjukt rundade former, där Alvar Aaltos karaktäristiska L-formade ben och stomme i massiv björk elegant bidrar till stolens klassiska och tidlösa uttryck.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft