Stol Beetle - Stapelbar

 • Ny

Populära Beetle från GUBI är en modern stapelbar stol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sitt smidiga säte i plast är stolen både slitstark och enkel att rengöra, perfekt att använda vid matbordet i det stilrena hemmet. 

 • Stapelbar om högst 8 st.
 • Lättstädat säte i polypropylen.
 • Bekväma former som omfamnar kroppen. 
 • Mattsvart bas eller svart krombas.
 • Lyxig, matt struktur.
2 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black Matt / New Beige
Black Matt / Pastel Green
Black Matt / Pebble Brown
Black Matt / Alabaster White
Black Matt / Amber Brown
Black Matt / New Beige
Black Chrome / Dark Green
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Populära Beetle från GUBI är en modern stapelbar stol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sitt smidiga säte i plast är stolen både slitstark och enkel att rengöra, perfekt att använda vid matbordet i det stilrena hemmet. 

 • Stapelbar om högst 8 st.
 • Lättstädat säte i polypropylen.
 • Bekväma former som omfamnar kroppen. 
 • Mattsvart bas eller svart krombas.
 • Lyxig, matt struktur.

Design hämtad från naturen

Beetle är en modern stol med ett tidlöst utseende som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Det praktiska plastsätet gör stolen både slitstark och enkel att rengöra, vilket gör den perfekt att använda som matstol i hemmet eller på kontoret.

Former som omfamnar kroppen

Rygg och sits har rundade former som omfamnar och ger stöd åt kroppen samtidigt som de sviktar behagligt när du rör på dig. Detta gör att du sitter väldigt bekvämt vilket gör Beetle till den ultimata stolen för långa luncher och middagsbjudningar.

Funktionell och stapelbar design

Stol Beetle är möjlig att stapla om åtta stolar, vilket gör det lätt att förvara stolarna när du inte önskar ha dem framme vid bordet. Beetle passar därför väldigt bra som extrastol i hemmet eller i lokaler där det behöver gå att plocka undan sittplasterna smidigt och lätt.

Om formgivaren – GamFratesi

Designstudion GamFratesi startades 2006 av danska Stina Gam och italienska Enrico Fratesi, båda arkitekter. Med stark koppling till det skandinaviska, grundar de sitt formspråk i det avskalade och funktionella. Samtidigt låter de det italienska intellektet träda fram genom sofistikerade detaljer och ett konceptuellt tillvägagångssätt. På detta sätt skapar de nya designklassiker präglade av balanserade kontraster och hög funktion.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft