Stol Harbour Dining Chair - stålben

Harbour Dining Chair är en elegant stol med formgjutet skal i plast. Armstöden är lätt böjda utåt vilket bidrar till hög komfort och en organisk känsla. Stolen finns i flera sobra färger som passar i alla miljöer.

 • Elegant och luftig design.
 • Ben i tåligt pulverlackerat stål.
 • Lättstädat skal i plast.
 • Böjda armstöd och hög rygg för maximal komfort.
3 695,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Olive
Vit
Svart
Burned Red
Khaki
Light Grey
Olive
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Harbour Dining Chair är en elegant stol med formgjutet skal i plast. Armstöden är lätt böjda utåt vilket bidrar till hög komfort och en organisk känsla. Stolen finns i flera sobra färger som passar i alla miljöer.

 • Elegant och luftig design.
 • Ben i tåligt pulverlackerat stål.
 • Lättstädat skal i plast.
 • Böjda armstöd och hög rygg för maximal komfort.

Elegant och nätt design för alla miljöer

Harbour Dining Chair med stålben präglas av sitt enkla men samtidigt kärnfulla uttryck, där elegans och organisk formbarhet tillåts stå i fokus. Stolen finns i flera sobra färger vilket gör att den enkelt smälter in överallt - såväl i konferensrummet som på restaurangen eller i det privata hemmet. 

Lättstädat plastsäte

Stolen kommer med formgjutet skalsäte i polypropylen och fiberglas som bidrar till dess enastående hållbarhet. Den tåliga plasten gör att stolen är enkel att torka av och hålla ren, vilket gör att den passar särskilt bra i köks- och restaurangmiljöer.

En stol med komfort i fokus

Harbour Dining Chair kommer med ett mjukt rundat skalsäte med högt ryggstöd och lätt utåtböjda armstöd. Tack vare detta erbjuds du en bekväm sittställning i flera timmar så att du kan njuta fullt ut av god mat och härligt sällskap.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft