Stol Harbour Dining Chair - stålben

  • Ny

Harbour Dining Chair är en elegant stol med formgjutet skal i plast. Armstöden är lätt böjda utåt vilket bidrar till hög komfort och en organisk känsla. Stolen finns i flera sobra färger som passar i alla miljöer.

  • Elegant och luftig design.
  • Ben i tåligt pulverlackerat stål.
  • Lättstädat skal i plast.
  • Böjda armstöd och hög rygg för maximal komfort.
3 695,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Olive
Vit
Svart
Burned Red
Khaki
Light Grey
Olive
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Harbour Dining Chair är en elegant stol med formgjutet skal i plast. Armstöden är lätt böjda utåt vilket bidrar till hög komfort och en organisk känsla. Stolen finns i flera sobra färger som passar i alla miljöer.

  • Elegant och luftig design.
  • Ben i tåligt pulverlackerat stål.
  • Lättstädat skal i plast.
  • Böjda armstöd och hög rygg för maximal komfort.

Elegant och nätt design för alla miljöer

Harbour Dining Chair med stålben präglas av sitt enkla men samtidigt kärnfulla uttryck, där elegans och organisk formbarhet tillåts stå i fokus. Stolen finns i flera sobra färger vilket gör att den enkelt smälter in överallt - såväl i konferensrummet som på restaurangen eller i det privata hemmet. 

Lättstädat plastsäte

Stolen kommer med formgjutet skalsäte i polypropylen och fiberglas som bidrar till dess enastående hållbarhet. Den tåliga plasten gör att stolen är enkel att torka av och hålla ren, vilket gör att den passar särskilt bra i köks- och restaurangmiljöer.

En stol med komfort i fokus

Harbour Dining Chair kommer med ett mjukt rundat skalsäte med högt ryggstöd och lätt utåtböjda armstöd. Tack vare detta erbjuds du en bekväm sittställning i flera timmar så att du kan njuta fullt ut av god mat och härligt sällskap.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9340539-0004ZZZZ
Varumärke Audo Copenhagen
Höjd 81 cm
Bredd 59 cm
Djup 57 cm
Sitthöjd 45 cm
Material Pulverlackerat stål, Polypropylen, Fiberglas
Formgivare Norm Architects

Varumärke Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Genom att förena MENU, The Audo och by Lassen skapades Audo Copenhagen - ett varumärke som står för dansk design av hög kvalitet. Audos möbler karaktäriseras av tidlös, soft minimalism som håller många år framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft