Vårt bästa pris
RBM

Stol Noor 6050S - Klädd sits, 4 stålben

  • -375,00 kr
  • Ny

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6050S har en luftig design med smäckra stålrörsben, samt klädd sits.

  • Stapelbar upp till 10 stolar.
  • Säte i slitstark och lättstädad polypropylen.
  • Tygklädd sits.
  • Ben i tåligt stål.
Bra deal!
2 345,00 kr
Rek. pris: 2 720,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Skal Tealblue - Tealblue - Tyg Select SC67098
Skal Tealblue - Tealblue - Tyg Select SC67098
Skal Seagreen - Seagreen - Tyg Capture 6601
Skal Forest - Forest - Tyg Select SC68209
Skal Rose - Rose - Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Sky - Snow - Tyg Select SC67098
Skal Straw - Snow - Tyg Select Light Ochre SC62097
Skal Graphite - Black - Tyg Cura CU60999
Skal Coral - Snow - Tyg Capture CPT4301
Skal Misty Grey - Misty Grey - Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Poppy - Lingon - Tyg Orange-red Oceanic OCI012
Skal Vanilla - Snow - Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Clay - Steel Grey - Tyg Cura CU60109
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6050S har en luftig design med smäckra stålrörsben, samt klädd sits.

  • Stapelbar upp till 10 stolar.
  • Säte i slitstark och lättstädad polypropylen.
  • Tygklädd sits.
  • Ben i tåligt stål.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6050S är en prisvärd och elegant matstol vars säte finns att beställa i flera härliga färger. Mixa olika färger på dina stolar för en lekfull känsla i matsalen eller konferensrummet, eller köp alla stolar i samma färg för ett elegant helhetsintryck.

Tåliga stålben och klädd sits

Noor kommer med tåliga ben i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Sätet i polypropylen har även en fin, klädd sits som låter dig sitta bekvämt under hela middagsbjudningen eller mötet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6050S-0DFSRH
Varumärke RBM
Höjd 830 mm
Bredd 543 mm
Sitthöjd 439 mm
Höjd på ryggstöd 357 mm
Vikt 5,2 kg
Material Polypropylen, stål, tyg
Bra miljöval Ja

Varumärke RBM

RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft