TOPSELLER

Stol Noor 6050S - Klädd sits, 4 stålben

 • På rea!
 • -375,00 kr
 • Ny

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6050S har en luftig design med smäckra stålrörsben, samt klädd sits.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Säte i slitstark och lättstädad polypropylen.
 • Tygklädd sits.
 • Ben i tåligt stål.
1 762,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 137,50 kr /
Spara 375,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Skal Forest - Forest - Tyg Capture 6501
Skal Tealblue - Tealblue - Tyg Nexus 008
Skal Seagreen - Seagreen - Tyg Nexus 010
Skal Clay - Steel Grey - Tyg Capture 4401
Skal Forest - Forest - Tyg Capture 6501
Skal Rose - Rose - Tyg Patina Bloomed PAT15
Skal Sky - Snow - Tyg Patina Weathered PAT01
Skal Straw - Snow - Tyg Patina Pat16
Skal Graphite - Black - Tyg Xtreme YS009
Skal Coral - Snow - Tyg Select 63102
Skal Misty Grey - Misty Grey - Tyg Xtreme YS094
Skal Poppy - Lingon - Tyg Xtreme YS079
Skal Vanilla - Snow - Tyg Xtreme YS094
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med genomgående miljötänk och mjuka former. Noor 6050S har en luftig design med smäckra stålrörsben, samt klädd sits.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Säte i slitstark och lättstädad polypropylen.
 • Tygklädd sits.
 • Ben i tåligt stål.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6050S är en prisvärd och elegant matstol vars säte finns att beställa i flera härliga färger. Mixa olika färger på dina stolar för en lekfull känsla i matsalen eller konferensrummet, eller köp alla stolar i samma färg för ett elegant helhetsintryck.

Tåliga stålben och klädd sits

Noor kommer med tåliga ben i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Sätet i polypropylen har även en fin, klädd sits som låter dig sitta bekvämt under hela middagsbjudningen eller mötet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6050S-FOREST/FOREST-CAP6501
Varumärke RBM
Höjd 830 mm
Bredd 543 mm
Sitthöjd 439 mm
Vikt 5,2 kg
Material Polypropylen, stål, tyg
Höjd på ryggstöd 357 mm
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft