Stol Beetle - oklädd

  • -525,00 kr

Beetle är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sätet i plast är stolen både slitstarkt och enkel att rengöra, och perfekt att använda vid exempelvis matbordet. 

  • Säte i lättrengörlig polypropylen.
  • Ben i svart färg eller mässing.
  • Bekväm och vacker med matt struktur.
2 700,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 225,00 kr /
Spara 525,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Black
Black
Dark Green
New Beige
Sweet Pink
Matt svart
Mässing
Antik mässing
Matt svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Beetle är en modern stol som fått sina runda och böjda former efter en skalbagge. Med sätet i plast är stolen både slitstarkt och enkel att rengöra, och perfekt att använda vid exempelvis matbordet. 

  • Säte i lättrengörlig polypropylen.
  • Ben i svart färg eller mässing.
  • Bekväm och vacker med matt struktur.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10024194
Varumärke Gubi
Höjd 87 cm
Bredd 49 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 42 cm
Vikt 6 kg
Material Polypropylen (säte)
Höjd på ryggstöd 43 cm
Formgivare GAMFRATESI
Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Deras breda sortiment av möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. De väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft