Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
ONE Mobil Dubbelsidig Whiteboard

Mobil Whiteboard ONE - dubbelsidig

ONE är en dubbelsidig mobil whiteboard med emaljerade, magnetbärande skrivytor och ställbara krokar för blädderblock. Den markerade ramen ger ONE ett modernt och stilrent uttryck.

 • Praktiskt rullstativ med fyra hjul varav två låsbara.
 • Magnetbärande skrivytor på både fram och baksida. 
 • e3 certifierad 99 % återvinningsbar.
 • Ställbara krokar för blädderblock ingår.
 • 30 års garanti på skrivytorna!
9 075,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Svart
Svart
Vit
150x120 cm
150x120 cm
200x120 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

ONE är en dubbelsidig mobil whiteboard med emaljerade, magnetbärande skrivytor och ställbara krokar för blädderblock. Den markerade ramen ger ONE ett modernt och stilrent uttryck.

 • Praktiskt rullstativ med fyra hjul varav två låsbara.
 • Magnetbärande skrivytor på både fram och baksida. 
 • e3 certifierad 99 % återvinningsbar.
 • Ställbara krokar för blädderblock ingår.
 • 30 års garanti på skrivytorna!

Vikt: 

1567 x 1960 x 500: 35kg
2067 x 1960 x 500: 45kg

Produktdetaljer

Artikelnummer 91043S
Varumärke Lintex
Bredd 1567 mm / 2067 mm
Höjd 1960 mm
Djup 500 mm
Storlek på skrivyta 1507x1207 mm / 2007x1207 mm
Garanti 30 år på skrivytan
Lintex

Lintex är nordens ledande varumärke inom skrivbara ytor, kompletterat av skärmväggar och ljudabsorbenter, för moderna utbildnings- och kontorsmiljöer. Familjeföretaget, grundat 1983, är i dag närvarande på alla större europeiska marknader och har sin huvudsakliga produktion i Nybro, Småland.

Tillbehör

Startset till glasskrivtavla och whiteboard

537,50 kr inkl. moms
Ett praktiskt startset som innehåller de vanligaste tillbehören till din whiteboard eller glasskrivtavla. Setet kommer i svart eller grå och är av hög kvalitet från märket Lintex som är specialister på skrivtavlor. 4 svarta filtspetspennor. 4 magnetiska pennhållare. 5 runda magneter. 1 magnetiskt tavelsudd med 3 extrafiltar. 1 sprayflaska för rengöring med vatten. 1 microfiberduk för enkel avtorkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft