SCREW PALL
SCREW PALL
SCREW PALL
SCREW PALL
SCREW PALL
SCREW PALL

Pall Screw - Justerbar sitthöjd

Screw är en funktionell pall i ett industriellt utförande där den höj- och sänkbara funktionen gjorts till en del av designen. Screw kommer i svart gjutjärn och stål, vilket ger en stabil och hållbar pall. 

  • Justerbar sitthöjd.
  • Lämpad för utomhus- och inomhusbruk.
  • Står stabilt med en vikt på 15 kg.
  • Städas enkelt av med mjuk, fuktad trasa.
6 325,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Screw är en funktionell pall i ett industriellt utförande där den höj- och sänkbara funktionen gjorts till en del av designen. Screw kommer i svart gjutjärn och stål, vilket ger en stabil och hållbar pall. 

  • Justerbar sitthöjd.
  • Lämpad för utomhus- och inomhusbruk.
  • Står stabilt med en vikt på 15 kg.
  • Städas enkelt av med mjuk, fuktad trasa.

Justerbar höjd

Screw har en smart utformning som låter dig justera sitthöjden genom att skruva på sitsen. Detta gör att Screw passar extra bra i offentliga miljöer  eller i kontorslandskap där den används av olika personer.

Kan användas utomhus

Tack vare sitt utförande i pulverlackerat gjutjärn och stål, kan Screw stå utomhus. Pallen är därför ett modernt och snyggt alternativ för exempelvis uteserveringen, balkongen eller utomhusverkstaden. 

Produktdetaljer

Artikelnummer SCS01
Varumärke Tom Dixon
Höjd 46 - 63 cm
Bredd 46 cm
Vikt 15 kg
Tom Dixon

Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft