Monitorarm Oslo - Twin-arm

En stilren och robust monitorarm med två 4-ledade armar som enkelt monteras på bordets kant. Passar utmärkt för dig som vill arbeta ergonomiskt med dina datorskärmar i rätt läge.

 • Bidrar till ergonomisk arbetsställning.
 • Låter dig justera bildskärmens läge.
 • Enkel montering – inga extra verktyg krävs.
 • Fästs smidigt på bordsskivans kant.
3 250,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Svart
Vit
Silver
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

En stilren och robust monitorarm med två 4-ledade armar som enkelt monteras på bordets kant. Passar utmärkt för dig som vill arbeta ergonomiskt med dina datorskärmar i rätt läge.

 • Bidrar till ergonomisk arbetsställning.
 • Låter dig justera bildskärmens läge.
 • Enkel montering – inga extra verktyg krävs.
 • Fästs smidigt på bordsskivans kant.

Arbeta ergonomiskt med skärm i rätt läge

Monitorarm Oslo kommer med två ledade armar med punkter som går att rotera 360º samt en sammankopplande led som låter dig justera höjden. Tack vare detta erbjuder Oslo stor flexibilitet som låter dig ställa in dina datorskärmar med mycket hög precision, vilket ger dig en ergonomisk arbetsställning och minskar risken för felbelastning i nacke och skuldror.

Frigör yta på skrivbordet och städa enkelt

Genom att fästa dina bildskärmar på en monitorarm istället för att låta de stå direkt på skrivbordet frigör du extra yta på din arbetsplats. Arbetsytan blir dessutom enklare att hålla ren då du slipper parera skärmfötter, så du torkar lätt bort smulor och kafferingar efter dagens slut samtidigt som du kan uppleva ökad koncentration och lugn under arbetspasset.

Specifikationer:

 • 2 st 4-ledade monitorarmar.
 • Armlängd: 46,5 cm.
 • Maximalt centrum-till-centrum avstånd monitorfäste: 89 cm.
 • Maximal bredd för bildskärm: 88,5 cm.
 • Maximal belastning: 2 x 14 kg.
 • VESA 75/100 monitorfäste.
 • Levereras med lågprofilsbordsfäste.
 • Monteras i bordskanten.
 • Maximal bordstjocklek: 3,1 cm.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft