Vårt bästa pris

Bordslampa Take

  • −25%
  • Ny

Take är en modern bordslampa i polykarbonat, som består av två symmetriska halvor och en rektangulär platta. Lampan finns i flera färger och blir ett lekfullt inslag i hemmet eller loungen.  

  • Plisserad skärm ger vacker ljuseffekt.
  • I miljövänlig polykarbonat 2.0. 
Bra deal!
1 035,00 kr
Rek. pris: 1 380,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Smoke Grey
Crystal
Smoke Grey
Amber
Rosa
Blå
Matt White
Matt Black
Olive Green
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Take är en modern bordslampa i polykarbonat, som består av två symmetriska halvor och en rektangulär platta. Lampan finns i flera färger och blir ett lekfullt inslag i hemmet eller loungen.  

  • Plisserad skärm ger vacker ljuseffekt.
  • I miljövänlig polykarbonat 2.0. 

Modern och lekfull

Take finns i flera semitransparenta färger samt i en vit och en svart version där plasten inte är genomskinlig. Det moderna utförandet i polykarbonat gör lampan till en lekfull karaktär som står perfekt i sovrummet eller i hallen. 

Polykarbonat 2.0

Hela lampan består av polykarbonat 2.0 där man använder sig av förnybart råmaterial från pappersbranschen under syntesprocessen. Detta gör Take till en miljövänlig lampa som passar i alla miljömedvetna hem med modern känsla.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft