Vårt bästa pris

Bordslampa Kaiser Idell Luxus 6631

  • -3 546,00 kr

Kaiser Idell Luxus är en elegant bordslampa som är lika stilsäker i dag som när den kom år 1936. Den breda skärmen går att vinkla och hela stativet kan justeras med hjälp av en klämma nere vid foten.

  • Passar för glödlampa, LED-lampa och lysrör.
  • Handmålad, rund skärm.
  • Justerbar lutning samt vinkel.
Bra deal!
4 499,00 kr
Rek. pris: 8 045,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Matt Black
Matt Black
Matt Black / Brass
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Kaiser Idell Luxus är en elegant bordslampa som är lika stilsäker i dag som när den kom år 1936. Den breda skärmen går att vinkla och hela stativet kan justeras med hjälp av en klämma nere vid foten.

  • Passar för glödlampa, LED-lampa och lysrör.
  • Handmålad, rund skärm.
  • Justerbar lutning samt vinkel.

Tidlös elegans

Lampans lutning justeras manuellt med en klämma som skruvas åt nere vid foten. Klämman ger bordslampan en tidlös elegans som gör den till en mycket vacker inredningsdetalj i alla rum.

Lutbar skärm

Även lampans skärm går att luta uppåt och nedåt och har en klämma som du enkelt skruvar åt för att hålla skärmens nya position. Tack vare detta kan du rikta ljuset dit du vill, vilket gör lampan perfekt som läslampa på skrivbordet eller sidobordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 62701508
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 42,5 cm
Diameter 28,5 cm
Vikt 3,8 kg
Material Mässing, Stål
Sockel E27
Max watt 60 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2 m
Formgivare Christian Dell

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft