Vårt bästa pris

Bords-/Vägglampa Untitled Spot

 • −25%

Untitled Spot är en funktionell bordslampa som även kan monteras upp på väggen samt går att vinkla och rotera åt olika håll. En minimalistisk lampa i en elegant, svart design som smälter in överallt.

 • Går att dimra.
 • Stativ med 2 leder varav båda går att luta i 210°.
 • Rörlig lamphuvud (roterbart 330°, lutbart 210°).
 • Roterbar vid basen (360°).
 • Energisnål LED-belysning ingår.
 • Sladd på 2 m medföljer.
Bra deal!
2 838,75 kr
Rek. pris: 3 785,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Inget tillbehör
Inget tillbehör
Bordsfot
Skrivbordsfäste
Väggfäste
Varmvit 2700K
Vit 3000K
Varmvit 2700K
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Untitled Spot är en funktionell bordslampa som även kan monteras upp på väggen samt går att vinkla och rotera åt olika håll. En minimalistisk lampa i en elegant, svart design som smälter in överallt.

 • Går att dimra.
 • Stativ med 2 leder varav båda går att luta i 210°.
 • Rörlig lamphuvud (roterbart 330°, lutbart 210°).
 • Roterbar vid basen (360°).
 • Energisnål LED-belysning ingår.
 • Sladd på 2 m medföljer.

Funktionell design

Untitled Spot kommer i en mycket funktionell design där stativet både går att rotera och luta. Även det lilla, cylinderformade lamphuvudet går att rotera samt luta uppåt och nedåt, vilket låter dig rikta ljuset exakt dit du vill.

Går att dimra

Lampan är utrustad med en dimbar LED-lampa som går att välja med ett varmvitt sken på 2700 kelvin, eller ett något svalare sken på 3000 kelvin. För att dimra lampans ljus håller du inne strömbrytaren som är belägen på ovansidan av stativets övre arm.

Perfekt som läslampa

Med sitt flexibla stativ och rörliga lamphuvud i svartlackerad aluminium, är detta en elegant men diskret bordslampa som smälter in överallt. Lampan har en given plats på skrivbordet eller sidobordet där den fungerar utmärkt som läslampa med sitt samlade, riktade sken.

Finns med olika baser

Du väljer själv om du vill ha din lampa utan någon bas, med bordsfot eller med skrivbordsfäste. Du kan även välja att få lampan med väggfäste och kan då montera lampan över sängen eller skrivbordet för att spara bordsyta. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft