IC Lights Floor 1 Svart
IC Lights Floor 1 Svart
IC Lights Floor 1 Svart
Vårt bästa pris
IC Lights Floor 1 Svart

Golvlampa IC Lights Floor 1- Svart

 • -740,00 kr
 • Ny

IC Lights Floor 1 Svart är en stilig golvlampa med smäckert stativ i svart stål samt globformad skärm i opalt glas. Ljusgloben sprider lampans sken åt alla håll och ger ett vackert, mjukt ljus.

 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • Vackert, handblåst glas.
 • Nätt höjd på 135 cm.
 • Går att dimra steglöst.
 • Svart kabel utrustad med dimmer medföljer.
Bra deal!
7 975,00 kr
Rek. pris: 8 715,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Utan ljuskälla
Inklusive ljuskälla
Utan ljuskälla
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

IC Lights Floor 1 Svart är en stilig golvlampa med smäckert stativ i svart stål samt globformad skärm i opalt glas. Ljusgloben sprider lampans sken åt alla håll och ger ett vackert, mjukt ljus.

 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • Vackert, handblåst glas.
 • Nätt höjd på 135 cm.
 • Går att dimra steglöst.
 • Svart kabel utrustad med dimmer medföljer.

Stilren lampa med glob i opalt glas

IC Lights Floor 1 från Flos är en stilren golvlampa vars glob i handblåst glas vilar på ett smäckert stativ i svartlackerat stål. Det opala glaset ger lampan ett mjukt sken och den runda utformningen låter ljuset sprida sig åt alla håll. 

Med eller utan ljuskälla

Du väljer själv om du vill köpa din golvlampa med eller utan ljuskälla (E14, max 60W). Väljer du med ljuskälla får du en dimbar LED-lampa på 7,5W och 2700K, vilket ger ett varmvitt ljus som passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

Utrustad med dimmer

Golvlampan kommer med en svart strömkabel utrustad med en steglös dimmer. Ihop med en dimbar ljuskälla kan du därmed enkelt justera lampans ljus för att få till den atmosfär som passar i rummet. 

Nätt höjd på 135 centimeter

IC Lights F1 har en nätt höjd på endast 135 centimeter, vilket gör att den passar perfekt intill sittmöbler så som soffor och fåtöljer. Du kan exempelvis ställa lampan vid soffgruppen i loungen, eller bredvid sittpuffen i hallen för att förhöja hela inredningen. 

IC Lights – en smakfull serie lampor

IC Lights är en uppskattad serie lampor från Flos, formgiven av Michael Anastassiades år 2014. Inspirationen till serien hämtade Michael från jonglörens unika balansakt, och i serien hittar du både golv-, bords-, pendel- och vägglampor.

Produktdetaljer

Artikelnummer F3173030
Varumärke Flos
Höjd 135 cm
Diameter 20 cm
Material Opalglas, Stål
Sockel E14
Max watt 60 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Svart
Formgivare Michael Anastassiades

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft