Vårt bästa pris

Golvlampa Angel Wing A805

 • −25%

Den ikoniska golvlampan A805, även kallad Angel Wing, med vit stålskärm och läderklätt stativ. Designad år 1954 är Änglavingen en klassiker som passar lika bra på kontoret som i hemmet. 

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus. 
 • Detaljer i polerad eller nickelpläterad mässing.
 • Med svart, handsytt läder.
 • Skärm av handnitade stållameller.
 • Svart plastsladd på 2,5 m medföljer.
 • Tillverkad i Finland.
Bra deal!
19 293,75 kr
Rek. pris: 25 725,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Polerad mässing
Nickelpläterad mässing
Polerad mässing
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Den ikoniska golvlampan A805, även kallad Angel Wing, med vit stålskärm och läderklätt stativ. Designad år 1954 är Änglavingen en klassiker som passar lika bra på kontoret som i hemmet. 

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus. 
 • Detaljer i polerad eller nickelpläterad mässing.
 • Med svart, handsytt läder.
 • Skärm av handnitade stållameller.
 • Svart plastsladd på 2,5 m medföljer.
 • Tillverkad i Finland.

Stilren och tidlös golvlampa

Med A805 får du en stilren golvlampa som förhöjer inredningen och sprider ett trevlig ljus. Den tidlösa designen gör att lampan passar bra ihop med de flesta inredningsstilar, klassiska som mer moderna.

Material med exklusiv känsla

A805 består av flera olika materialslag som tillsammans ger lampan dess exklusiva känsla. Det läderklädda stativet ger en vacker kontrast till den varma mässingen, och bryter även av mot det vita stålet på ett väldigt snyggt sätt.

Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus

Den asymmetriska skärmen består av vita stållameller som både släpper igenom ljus och ger ett uppåt- och nedåtriktat sken. Tack vare detta passar Angel Wing perfekt som stämningsbelysning i vardagsrummet, loungen eller på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer 29000101
Varumärke Artek
Höjd 174 cm
Djup 52 cm
Material Stål, mässing, läder
Sockel E27
Max watt 100W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 2,5 m
Volt 220-240V / 50Hz
Formgivare Alvar Aalto

Varumärke Artek

Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft