Vårt bästa pris

Golvstativ Balad Offset Stand

  • −25%
  • Ny

Med hjälp av golvstativet Balad Offset Stand kan lampan Balad fungera som en vacker golvlampa på exempelvis balkongen eller uteserveringen. I priset ingår endast stativet då lampan Balad köpes separat.

  • Passar bäst med Balad 38 cm.
  • Kompatibel med Balad 25 cm.
  • Kommer i flera olika färger.
  • Lämpad för utomhusbruk.
Bra deal!
2 748,75 kr
Rek. pris: 3 665,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Pink Praline - Rosa
Nutmeg - Beige
Red Ochre - Rödbrun
Pink Praline - Rosa
Cactus - Varmgrön
Acapulco Blue - Dovblå
Storm Grey - Mörkgrå
Anthracite - Gråsvart
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Med hjälp av golvstativet Balad Offset Stand kan lampan Balad fungera som en vacker golvlampa på exempelvis balkongen eller uteserveringen. I priset ingår endast stativet då lampan Balad köpes separat.

  • Passar bäst med Balad 38 cm.
  • Kompatibel med Balad 25 cm.
  • Kommer i flera olika färger.
  • Lämpad för utomhusbruk.

OBS! Lampan Balad köpes till separat.

Vackert golvstativ till din Balad-lampa

Balad Offset Stand är ett komplement till din Balad-lampa som låter dig vackert hänga upp lampan. Golvstativet kan placeras var som helst, såväl inom- som utomhus, men gör sig särskilt bra i hörnet av din balkong eller i trädgården bredvid utemöblerna.

Mixa och matcha färger som du vill

Golvstativet kommer i nio olika kulörer - allt från sober beige till knallgul! Detta låter dig mixa och matcha stativ och lampa så som du själv vill för att den ska passa in i just din inredning.

Kompatibel med Balad 25 samt 38 cm

Balad Offset Stand passar allra bäst med din Balad-lampa på 38 cm, men är även kompatibel med den mindre storleken på 25 cm. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft