Vårt bästa pris

TIPTOE bordsben - Dark steel 110 cm

 • -250,00 kr
 • Ny

Snygga flexibla bordsben från Franska varumärket TipToe. Med dessa kan du snabbt och enkelt skapa ett coolt barbord om du redan har en skiva som saknar ben eller underrede. Du väljer själv om du vill fästa en skiva mot väggen eller om det skall stå fritt på golvet (och antal ben därtill)

 • Super flexibel lösning
 • Häftig gedigen design
 • Stabil och stadig
 • I en snygg "Dark Steel" färg
Bra deal!
925,00 kr
Rek. pris: 1 175,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Snygga flexibla bordsben från Franska varumärket TipToe. Med dessa kan du snabbt och enkelt skapa ett coolt barbord om du redan har en skiva som saknar ben eller underrede. Du väljer själv om du vill fästa en skiva mot väggen eller om det skall stå fritt på golvet (och antal ben därtill)

 • Super flexibel lösning
 • Häftig gedigen design
 • Stabil och stadig
 • I en snygg "Dark Steel" färg

Historia

Varumärket TipToe tillverkar snygga och praktiska möbler som skall kunna användas länge och som alltid skall kännas moderna och rejäla. Traditionell Fransk design när den är som bäst. Alla delar är tillverkade i Europa och grundar sig på miljövänliga och hållbara materialval. 

Montering

Benen monteras enkelt med en skruv och sitter sedan stadigt och stabilt

Användning

Vill du ha ett fristående bord behövs 4 stycken ben vill du ha ett bord som fäster mot väggen behövs 2 stycken ben (samt ett fäste för att hålla upp skivan mot väggen)

Produktdetaljer

Artikelnummer Custom
Varumärke Generic
Höjd 110 cm
Maxvikt 70 kg
Material Pulverlackerad stål
Mått Max/min mått bordsskiva 20- 43 mm
Formgivare Matthieu Bourgeaux et Vincent Quesada

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft