Vårt bästa pris

Vägglampa Fringe

  • -1 511,00 kr

Fringe är en ikonisk lampa i mässingsplaterad stål och en lampskärm gjord av fransar i mjuk viskos. Vägglampan bidrar med sitt sken till en varm och mysig atmosfär i rummet.

  • Elegant lampskärm av fransar i flera lager.
  • Kan endast användas med LED-belysning.
  • Kabel på 3 m medföljer.
  • Ger ett mjukt, allmänt sken.
Bra deal!
3 449,00 kr
Rek. pris: 4 960,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Pale Pink
Cream White
Pale Pink
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Fringe är en ikonisk lampa i mässingsplaterad stål och en lampskärm gjord av fransar i mjuk viskos. Vägglampan bidrar med sitt sken till en varm och mysig atmosfär i rummet.

  • Elegant lampskärm av fransar i flera lager.
  • Kan endast användas med LED-belysning.
  • Kabel på 3 m medföljer.
  • Ger ett mjukt, allmänt sken.

Ikonisk design som skapar en mysig atmosfär

Fringe har en lampskärm gjord av fransar i flera lager vilket på ett fint sätt döljer ljusskällan och samtidigt skapar en vacker och mjuk effekt. Vägglampans design ger en elegant känsla till rummet och sprider ett varmt och behaglig ljus till sin omgivning. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 4320004+4320003
Varumärke Warm Nordic
Höjd 61 cm
Längd 20 cm
Djup 26 cm
Material Mässingsplaterad stål, fransar i viskos
Diameter lampskärm 16 cm
Sockel E27
Max watt 15 W
Ljuskälla ingår Nej
Ljuskälla LED
Volt 220-240V
Formgivare Hans-Agne Jakobsson

Varumärke Warm Nordic

Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft