Vårt bästa pris

Stol Generic C

 • −25%

Generic C är en fin karmstol i en funktionell design framtagen för offentliga lokaler. Utformad i polypropylen tillgängligt i flera mjuka färger, passar denna stol lika bra utomhus som inomhus.

 • Köpes i set om 2 (pris gäller per styck).
 • Stapelbar upp till 6 st stolar.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Vida armstöd.
 • Högt och bekvämt ryggstöd.
Bra deal!
1 672,50 kr
Rek. pris: 2 230,00 kr
inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
x Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Svart
Svart
Vit
Grå
Sage Green
Dove Grey
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Generic C är en fin karmstol i en funktionell design framtagen för offentliga lokaler. Utformad i polypropylen tillgängligt i flera mjuka färger, passar denna stol lika bra utomhus som inomhus.

 • Köpes i set om 2 (pris gäller per styck).
 • Stapelbar upp till 6 st stolar.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Vida armstöd.
 • Högt och bekvämt ryggstöd.

Praktiskt stapelbar

Generic C har en funktionell och praktisk design som låter dig förvara den i staplar om sex stolar. Då stolen även tål utomhusbruk är den perfekt för uteserveringar och privata trädgårdar där möblerna plockas undan under vinterhalvåret.

Vida armstöd och hög rygg

Stolen har en design som gör den passande för restaurang- och underhållningsbranschen. Exempelvis har stolen vida armstöd och en bekväm, hög rygg för att passa många olika kroppsformer och ge gott om stöd.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft