Vårt bästa pris

Bordslampa Mini Planet

  • −25%
  • Ny

Mini Planet har en mångfasetterad kupa som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Lampan finns med sladd eller laddningsbart batteri där den med batteri är utrustad med en touch dimmer.

  • Ger vackra reflektioner.
  • Integrerad LED med varmvitt ljus.
  • Bas i aluminium med färg som matchar kupan.
Bra deal!
1 863,75 kr
Rek. pris: 2 485,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Smoke Grey
Crystal
Smoke Grey
Gul
Med sladd
Batteridriven
Med sladd
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Mini Planet har en mångfasetterad kupa som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Lampan finns med sladd eller laddningsbart batteri där den med batteri är utrustad med en touch dimmer.

  • Ger vackra reflektioner.
  • Integrerad LED med varmvitt ljus.
  • Bas i aluminium med färg som matchar kupan.

Gnistrande ljuseffekt

Mini Planet har integrerade LED-dioder som effektivt sprider ljuset i alla riktningar. Tack vare skärmens mångfasetterade yta reflekteras ljuset på ett mycket vackert sätt och ger lampan ett gnistrande sken.

Går att dimra steglöst

Bordslampan med batteri har en lystid på upp till 21 timmar och låter dig dimra ljusstyrkan i tre steg. Genom att röra vid skärmens ovansida väljer du enkelt mellan lampans ljusstyrkor via den integrerade touchdimmern.

Obs! Versionen med sladd går ej att dimra och kommer med strömbrytare på sladden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft