Vårt bästa pris

Stol Orso

 • −40%

Orso är en prisvärd stol i snygg dansk design, med en spännande siluett och omfamnande former. Klädseln i svart konstläder har en hög slitstyrka och är lätt att hålla fin och ren.

 • Säte i svart konstläder.
 • Enkel att hålla ren.
 • Snygg, dansk design.
 • Köps i set om 4 (priset gäller per styck).
Bra deal!
1 485,00 kr
Rek. pris: 2 475,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Orso är en prisvärd stol i snygg dansk design, med en spännande siluett och omfamnande former. Klädseln i svart konstläder har en hög slitstyrka och är lätt att hålla fin och ren.

 • Säte i svart konstläder.
 • Enkel att hålla ren.
 • Snygg, dansk design.
 • Köps i set om 4 (priset gäller per styck).

Håll ren enkelt med tåligt konstläder

Stolen kommer med en snygg klädsel i svart konstläder. Dess slitstarka och tåliga karaktär gör att stolen fungerar i mer utmanande miljöer så som kontorets matsal, konferensrum eller lunchrum samtidigt som du enkelt torkar bort eventuella fläckar och smuts med en lätt fuktad trasa.

Mångsidig stol i dansk design

Tack vare den stilrena designen passar Orso in i många typer av miljöer, och kan användas som exempelvis konferensstol, matstol eller besöksstol på arbetsrummet. En prisvärd stol som ger dig oändliga inredningsmöjligheter för såväl kontoret som hemmet!

Produktdetaljer

Artikelnummer 101500150
Varumärke Generic
Höjd 85 cm
Bredd 48 cm
Djup 55 cm
Sitthöjd 45 cm

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft