Vårt bästa pris

Herman Miller Cosm, Low Back - Fasta armstöd

 • −36%

Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design som går att få i flera trevliga färger. Kontorsstolen erbjuder optimal sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen.

 • Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt.
 • Bekvämt, lågt ryggstöd.
 • Stilren och stark ram.
 • Ger hög flexibilitet och rörlighet.
 • Levereras fullt monterad.
 • 12 års garanti!
Bra deal!
13 817,60 kr
Rek. pris: 21 590,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design som går att få i flera trevliga färger. Kontorsstolen erbjuder optimal sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen.

 • Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt.
 • Bekvämt, lågt ryggstöd.
 • Stilren och stark ram.
 • Ger hög flexibilitet och rörlighet.
 • Levereras fullt monterad.
 • 12 års garanti!

Kom igång direkt med Auto-Harmonic Tilt

Cosm har en Auto-Harmonic tilt som anpassar stolens balans, support och rörlighet direkt utifrån användarens kroppstyp. Du behöver alltså inte ställa in stolen manuellt, vilket gör den till ett utmärkt val för det aktiva kontoret eller det exklusiva konferensrummet. Med Cosm är det bara att slå sig ned och börja jobba – utan krångel!

Sitt rätt oavsett kroppstyp

Sätet består av ett stödjande nättyg som andas och erbjuder en neutral temperatur, vilket är extra skönt under varma dagar. Sätets form eliminerar dessutom gapet mellan säte och rygg, och formar sig efter varje individ, oavsett kroppstyp. Du får därför ett dynamiskt stöd för hela ryggraden.

Rör dig fritt med optimalt stöd

Cosm är utrustad med en tunn men stark ram med otroligt hög flexibilitet och rörlighet. Detta gör att du alltid sitter med rätt support utan att ryggstödet är i vägen när du rör på överkroppen. Sträck dig efter kaffekoppen eller vrid dig mot kollegan bredvid, utan obehag eller motstånd.

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Auto-Harmonic Tilt.
 • Flexibel ram i polyamid och polypropylen.
 • Följsamt nät bestående av elastomerer och polyester.
 • Fasta armstöd.

Fotkryss och gaspelare

 • Femstjärnigt fotkryss i samma färg som sätet.
 • Max användarvikt: 159 kg.

Produktdetaljer

Artikelnummer FLC143SFP G1 G1 G1 SC8 84501
Varumärke Herman Miller
Höjd 86-103 cm
Bredd 68–74 cm
Djup 68 cm
Sitthöjd 37,5–54 cm
Sittbredd 52 cm
Sittdjup 40 cm
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft