Vårt bästa pris

Laptop Table - Höj och sänkbart, Svart

  • -1 450,00 kr
  • Ny

Det smidiga Laptopbordet placerar du enkelt nära dig tack vare den den platta foten som kan dras in under de flesta sittmöbler. Ett fint bord som passar perfekt på det moderna kontoret!

  • Stabil fotplatta.
  • Höj och sänkbar.
  • Lutande bordsben.
  • Smart och stilren design.
Bra deal!
5 150,00 kr
Rek. pris: 6 600,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Det smidiga Laptopbordet placerar du enkelt nära dig tack vare den den platta foten som kan dras in under de flesta sittmöbler. Ett fint bord som passar perfekt på det moderna kontoret!

  • Stabil fotplatta.
  • Höj och sänkbar.
  • Lutande bordsben.
  • Smart och stilren design.

Enkelt att ställa nära

Laptop Table kommer i en väldigt smidig design med platt fot som är enkel att dra in under fåtöljen, soffan eller loungestolen. Tack vare detta kan du alltid placera bordet så nära eller långt bort från dig som du önskar, beroende på om du ska använda bordet för att arbeta vid eller ställa ifrån dig kaffekoppen eller laptopen för avlastning.

Valfri höjd

Sidobordet är höj och sänkbart och du kan själv justera vilken höjd som passar just dig. Söker du ett bord som du även kan arbeta vid sittande i soffan eller fåtöljen, rekommenderar vi det här bordet då du själv bestämmer höjden.

Produktdetaljer

Artikelnummer LAP-B-BL
Varumärke Generic
Höjd 62,5–105 cm
Bredd 52 cm
Djup 38 cm
Material Stålunderrede med laminatskiva

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft