Vårt bästa pris
Sidoskåp 3+1-hyllplan (Tower) Vänster

Sidoskåp 3+1-hyllplan (Tower) Vänster

 • -3 768,75 kr
 • Ny

Tower är ett smidigt skåp för personlig förvaring på kontoret med tre hyllplan och ett rymligt klädfack. Denna version av skåpet är vänsterställd vilket innebär att det bör stå till vänster om skrivbordet för att du enkelt ska komma åt dina saker.

 • 3 hyllplan.
 • Praktiskt klädfack.
 • Lås med nyckel ingår.
 • Slitstarkt och lättskött laminat.
 • Levereras monterad.
Bra deal!
9 331,25 kr
Rek. pris: 13 100,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Ek
Ljusgrå
Valnöt
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Tower är ett smidigt skåp för personlig förvaring på kontoret med tre hyllplan och ett rymligt klädfack. Denna version av skåpet är vänsterställd vilket innebär att det bör stå till vänster om skrivbordet för att du enkelt ska komma åt dina saker.

 • 3 hyllplan.
 • Praktiskt klädfack.
 • Lås med nyckel ingår.
 • Slitstarkt och lättskött laminat.
 • Levereras monterad.

Tålig lösning för offentliga utrymmen

Denna kontorsförvaring består av en kraftig spånskiva med hög densitet samt en len yta av laminat. Den laminerade ytan gör skåpet väldigt slitstarkt och lätt att rengöra med urvriden trasa, vilket gör det utmärkt för offentliga utrymmen.

Ger naturlig avskärmning

Utöver förvaring ger skåpet även en naturlig avskärmning ut mot rummet eller mellan två skrivbord. Skåpet har ett sömlöst utseende med samma eleganta yta på alla sidor vilket gör det till en stilren möbel som kan stå fritt i rummet.

Med förstärkt sockel

För att skåpet ska vara extra tåligt har den utrustats med en förstärkt sockel på fram- och baksida. Detta gör att sidoskåpet klarar av de stötar som kan uppstå i en kontorsmiljö, exempelvis vid städning.

Kommer med nyckellås

Skåpet levereras med nyckellås och nyckel, så att du enkelt kan låsa in dina personliga tillhörigheter. Vid beställning av flera skåp kan vi erbjuda en nyckelserie, vilket innebär att alla skåp har olika lås men att det medföljer en huvudnyckel. Kontakta oss om detta är av intresse.

Specifikation

 • 4 justerbara fötter.
 • 2,2 centimeter tjock spånskiva.
 • Förstärkt sockel fram och bak.
 • Levereras monterad och förstärkt från fabrik. 

Produktdetaljer

Artikelnummer TOW-WH-503L
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 123 cm
Bredd 40 cm
Djup 80 cm
Dörrar Ja
Jalusi Nej
Lådor Ja
På hjul Nej
Skjutdörrar Nej
Låsbar Ja
Montering Levereras monterad
Garanti 5 år

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft