Vårt bästa pris

Pendellampa Caravaggio™ P2

  • -2 147,00 kr

Formgiven av Cecilie Manz har pendellampan Caravaggio™ P2 blivit en av vår tids stora designikoner. Med en djup lampskärm som riktar merparten av ljuset nedåt präglas Caravaggio™ P2 en sin moderna och tidlösa siluett.

  • Modern och tidlös design.
  • Djup skärm som motverkar bländande ljus.
  • Ger ett koncentrerat och nedåtriktat ljus.
  • Textilsladd (3 m) samt takkåpa medföljer.
Bra deal!
2 048,00 kr
Rek. pris: 4 195,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
White
Black
White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Formgiven av Cecilie Manz har pendellampan Caravaggio™ P2 blivit en av vår tids stora designikoner. Med en djup lampskärm som riktar merparten av ljuset nedåt präglas Caravaggio™ P2 en sin moderna och tidlösa siluett.

  • Modern och tidlös design.
  • Djup skärm som motverkar bländande ljus.
  • Ger ett koncentrerat och nedåtriktat ljus.
  • Textilsladd (3 m) samt takkåpa medföljer.

En populär designikon

Caravaggio™ P2 är formgiven av den danska designern Cecilie Manz och har snabbt tilldelats en utpräglad ikonstatus inom designvärlden tack vare sitt säregna men samtidigt mycket tidlösa och minimalistiska uttryck. Häng lampan på kontoret eller i hemmet, och var säker på att du alltid har ett stycke designhistoria i rummet.

Ger ett direkt ljus

Med sin djupa skärm ger lampan ett nästintill bländfritt samt nedåtriktat ljus som gör att den hänger perfekt ovanför din arbetsplats eller middagsbordet. Skärmens öppna ovansida låter dock en del av ljuset att sprida sig uppåt vilket gör att skärm, metallfäste och sladd vackert smälter samman.

Om formgivaren – Cecilie Manz

Cecilie Manz, född 1972, är en dansk designer utbildad vid The Royal Danish Academy of Fine Arts i Köpenhamn samt The University of Art and Design i Helsingfors. Med en omisskännlig estetik som förenar den skandinaviska enkelheten med ett modernt, internationellt uttryck har Cecilie blivit tilldelad flertalet prestigefyllda priser under sin karriär - bland annat det danska kronprinsparets kulturpris år 2014 samt Årets designer i 2017 års upplaga av Design Awards (arrangerat av Bo Bedre, Costume Living, Nordic Living, Boligmagasinet).

Produktdetaljer

Artikelnummer 54007005
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 33,7 cm
Diameter 25,8 cm
Vikt 1 / 2 kg
Material Stål / aluminium / opalglas samt textilsladd
Sockel E27
Max watt 100 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 3 m
Volt 230V
Formgivare Cecilie Manz

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft