Vårt bästa pris
Tolomeo Basculante 2 Bracci Skärm - Ø 32 cm

Pendellampa Tolomeo Basculante - 2 skärmar, Ø32 cm

  • −25%
  • Ny

Den tidlösa lampserien Tolomeo från italienska Artemide formgavs av Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina 1987. Denna variant har två armar och skärmar som kan riktas åt olika håll.

  • Två riktbara ljuskällor.
  • Klassisk, italiensk design.
Bra deal!
7 106,25 kr
Rek. pris: 9 475,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Pergament
Pergament
Skärm - Ø 32 cm
Skärm - Ø 32 cm
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Den tidlösa lampserien Tolomeo från italienska Artemide formgavs av Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina 1987. Denna variant har två armar och skärmar som kan riktas åt olika håll.

  • Två riktbara ljuskällor.
  • Klassisk, italiensk design.

Produktdetaljer

Artikelnummer 0630010A+2x0780010A
Varumärke Artemide
Höjd 93–148 cm
Material Aluminium, Skärm i pergamentpapper
Sockel E27
Max watt 2x21W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Ljustemperatur 2700 K
Lampskärm diameter 32 cm
Lampskärm höjd 22,5 cm
Formgivare Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina

Varumärke Artemide

Artemide

Artemide, en av världsledarna inom belysningssektorn, är alltid synonym med design, innovation och tillverkning i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft