Artek Stool E60

 • Ny

Stool E60 är Alvar Aaltos klassiska fyrbenta pall, som präglas av sin enkla men samtidigt kärnfulla design. Denna mångsidiga pall passar lika bra som såväl sittpall som avlastningsyta eller sängbord.

 • Stapelbar upp till 10 pallar.
 • Funktionell och mångsidig design.
 • Enkel montering.
3 115,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 10-15 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Ben i björk och säte i björkfaner
Ben i björk och säte i björkfaner
Ben i björk och säte i vit laminat
Ben i björk och säte i svart linoleum
Ben i björk och säte lackat i svart
Ben i björk och säte lackat i vit
Ben i björk och säte lackat i orange
Ben i björk och säte lackat i gul
Ben i björk och säte lackat i grön
Ben i björk och säte lackat i petrol
Ben i björk och säte lackat i röd
Ben i björk och säte lackat i blå
Ben i björk och säte lackat i grå
Ben och säte i valnötsbets
Ben och säte i honungsbets
Vitlackad björk
Svartlackad björk
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stool E60 är Alvar Aaltos klassiska fyrbenta pall, som präglas av sin enkla men samtidigt kärnfulla design. Denna mångsidiga pall passar lika bra som såväl sittpall som avlastningsyta eller sängbord.

 • Stapelbar upp till 10 pallar.
 • Funktionell och mångsidig design.
 • Enkel montering.

Smidigt stapelbar upp till 10 pallar

Tack vare pallens läckra utförande med L-formade ben kan pallen smidigt staplas i en elegant, spiralformad tornfigur. Det gör pallen enkel att förvara när den inte används, och är därför perfekt som en snygg extra sittplats när du får gäster.

Många användningsområden

Pallen kommer i många olika färger vilket gör det enkelt för dig att hitta den variant som passar in i just din inredning. Pallens sobra design gör att den passar lika bra som sittpall, som ett stilrent sidobord eller sängbord.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft