Pendellampa Pao Steel Pendant

Pao är en elegant pendellampa med låg skärm i stål som kommer i fyra färger, från sober grå till härligt klarröd. Pao hänger lika fint ensam som i kluster eller på rad tillsammans med andra ur samma serie.

  • Elegant och avskalad design.
  • Ger ett mjukt, varmvitt ljus.
  • Sladd på 4 m medföljer.
1 550,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Red
Soft Black
Cream White
Red
Cool Grey
Ø 23 cm
Ø 23 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pao är en elegant pendellampa med låg skärm i stål som kommer i fyra färger, från sober grå till härligt klarröd. Pao hänger lika fint ensam som i kluster eller på rad tillsammans med andra ur samma serie.

  • Elegant och avskalad design.
  • Ger ett mjukt, varmvitt ljus.
  • Sladd på 4 m medföljer.

Effektivt bländskydd

Ljuskällan ligger diskret dold bakom Paos vita bländskydd i högkvalitativ akryl (PMMA). Bländskyddet mjukar upp ljuset och fördelar det jämt över hela sin yta, samtidigt som det gör skenet bländfritt.

Inspirerad av mongolisk kultur

Pao har fått sitt namn och sin bulliga form efter det traditionella mongoliska Pao-tältet. I sin design av lampan har formgivaren Naoto Fukasawa strävat efter att fånga den värme och glöd som ett upptänt Pao-tält ger ifrån sig nattetid. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 9365614009000
Varumärke HAY
Höjd 10 / 14,5 / 16,5 cm
Diameter 23 / 35 / 47 cm
Material PMMA, silikon, stål
Sladdlängd 4 m
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Naoto Fukasawa
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft