TOPSELLER
Tense - Pendellampa
Tense - Pendellampa

Pendellampa Tense

 • På rea!

Tense pendellampa har en vacker, böjd skärm i det tunna men tåliga materialet Tyvek. Lampan kommer med ett varmvitt ljus, och passar lika bra över matbordet hemma, som på kontoret.

 • Skärm i det tåliga plastmaterialet Tyvek.
 • Med varmvitt ljus.
4 175,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Medium
Medium
Large
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Tense pendellampa har en vacker, böjd skärm i det tunna men tåliga materialet Tyvek. Lampan kommer med ett varmvitt ljus, och passar lika bra över matbordet hemma, som på kontoret.

 • Skärm i det tåliga plastmaterialet Tyvek.
 • Med varmvitt ljus.

En lampa som klarar det mesta

Tense pendellampa är tillverkad i materialet Tyvek, vilket är ett tunt plastmaterial av olefin-fibrer. Materialet är både riv- och slittåligt vilket gör att lampan klarar av de flesta prövningar. Passar därför bra på ett ställe där mer ömtålig belysning inte är lämplig.

Ger mjukt och behagligt sken

Skärmen reflekterar ett varmt och rofyllt sken som gör att Tense är en behaglig ljuskälla i vilket rum du än väljer att placera den.

Produktdetaljer

Artikelnummer 21210
Varumärke New Works
Höjd 15 cm
Diameter Ø900 / Ø1200 mm
Material Tyvek
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Silver
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Panter & Tourron
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser