TOPSELLER

Taklampa Miira 4

  • På rea!

Miira 4 är en elegant och stilfull taklampa bestående av en smäcker sockel i metall och fyra munblåsta kupor, i antingen opalglas som ger ett diffust ljus eller i klarglas med en yta som ger fina ljusmönster. 

  • Fyra munblåsta glaskupor.
  • Sockel i metall.
  • Går att dimra.
9 775,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Rock Grey/Optic Clear
Rock Grey/Optic Clear
Rock Grey/Opal White
Brass/Optic Clear
Brass/Opal White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Miira 4 är en elegant och stilfull taklampa bestående av en smäcker sockel i metall och fyra munblåsta kupor, i antingen opalglas som ger ett diffust ljus eller i klarglas med en yta som ger fina ljusmönster. 

  • Fyra munblåsta glaskupor.
  • Sockel i metall.
  • Går att dimra.

Innovativ design i vackert hantverk

Miira 4 är en vacker och tidlös taklampa med visionen att återskapa det nordiska ljuset i hemmet, vilket skapas genom den innovativa designen med eleganta armaturer i metall och munblåst glas.

Ljusets olika egenskaper

Beroende på vilket utförande du väljer får du olika ljusspel. Opal White ger dig ett diffust men mjukt och behagligt sken, medan Optic Clear skapar ett unikt mönster i lekfullt ljus i rummet. Lampan är dessutom dimbar vilket låter dig enkelt justera ljusstyrkan efter dina önskemål.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2031005
Varumärke Nuura
Höjd 46,5 cm
Diameter 38 cm
Material Glas, Metall
Sockel G9
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Sofie Refer
Nuura

Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft