Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
bounce 116

Pendellampa Bounce 116

 • På rea!

Bounce 116 är en smakfull pendellampa som kräver sin plats i rummet och ger ett vackert allmänt ljus. Med sin längd på 116 centimeter hänger denna lampa bra över långa bord och diskar.

 • Smäcker armatur i mattsvart metall.
 • 6 ljusglober i opalglas. 
 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • Svart takkåpa samt svart textilsladd på 3 m medföljer.
9 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
black/opal glass
black/opal glass
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bounce 116 är en smakfull pendellampa som kräver sin plats i rummet och ger ett vackert allmänt ljus. Med sin längd på 116 centimeter hänger denna lampa bra över långa bord och diskar.

 • Smäcker armatur i mattsvart metall.
 • 6 ljusglober i opalglas. 
 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • Svart takkåpa samt svart textilsladd på 3 m medföljer.

Grafisk känsla för moderna rum

Bounce 116 har en smäcker armatur i svart metall som kastar vackra skuggor på väggarna. Med sina böjda former som gömmer ledningarna mellan de sex ljusgloberna, tillför Bounce en grafisk känsla som passar utmärkt i alla moderna rum.  

Ger ett vackert allmänt sken

Lampans ljusglober kommer i vitt opalglas, vilket mjukar upp lampans sken på ett vackert sätt. De runda globerna saknar skärm och ljuset tillåts därför sprida sig åt alla håll i ett härligt allmänt sken.

Längd på 116 cm

Med sin långa längd på 116 centimeter och sin höjd på 65 centimeter, blir Bounce 116 ett dekorativt inslag i varje rum. Häng den över ett långt sidobord och låt lampan agera konstverk mot väggen, eller pendla den över matbordet som ett vackert blickfång.

Produktdetaljer

Artikelnummer 514165
Varumärke Pholc
Höjd 65 cm
Längd 116 cm
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare MONIKA MULDER
Pholc

Pholc är ett svenskt designmärke som inriktar sig på att formge lampor. De blandar en klassisk skandinavisk design, med samtida influenser. Deras design fungerar som en smältdegel för det vanliga och det ovanliga, för detaljer och material, i samarbete med begåvade formgivare.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft