För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
mobil 70

mobil 70 taklampa

"Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i ett New York loft". - Med dessa ord började jag arbeta med serien mobil för Pholc Monika Mulder, 20116
5 100,00 kr inkl. moms
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 2 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti
"Ge mig en lampa som kommer att se bra ut i ett New York loft". - Med dessa ord började jag arbeta med serien mobil för Pholc Monika Mulder, 20116

Mobil samlingen är en serie av mycket eleganta och stilrena lampor. De tillför mycket till hemmet även fast de är minimalistiska. I serien kommer olika taklampor, vägglampor och även bordslampor vilket är fint att sätta tillsammans i olika inomhusmiljöer. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 510138
Varumärke Pholc
Höjd 70cm
Bredd 46cm
Djup 46cm
IP-klass IP20
Formgivare MONIKA MULDER
Ljuskälla ingår Nej
Pholc
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser