Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Pendelampa Costanza Grande
Pendelampa Costanza Grande

Pendellampa Grande Costanza

Grande Costanza är en stor pendellampa med en vit skärm som ger ett bländfritt och mjukt ljus. Denna vackra lampa har en minimalistisk design som passar lika bra i köket som i loungen.

 • Lätt, vit skärm i polykarbonat.
 • Kan fås med integrerad sensordimmer.
7 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
On/Off
Sensordimmer
On/Off
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Grande Costanza är en stor pendellampa med en vit skärm som ger ett bländfritt och mjukt ljus. Denna vackra lampa har en minimalistisk design som passar lika bra i köket som i loungen.

 • Lätt, vit skärm i polykarbonat.
 • Kan fås med integrerad sensordimmer.

Integrerad sensordimmer - tillval

Väjer du att beställa din lampa med sensordimmer kan du dimra lampans belysning från 10 till 100 procent i flera steg. Detta gör du enkelt genom att dra i den tunna pendeln som sticker fram under lampskärmen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D13GSIH0020
Varumärke Luceplan
Dimmer Integrerad sensordimmer (Tillval)
Höjd 100 - 475 cm
Diameter Ø 70 cm
Vikt 3,2 kg
Material Aluminium, polykarbonat
Sockel E27
Max watt Max 3x70W
IP-klass IP20
Sladd ingår Nej
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Paolo Rizzatto
Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft