Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Lamella Pendellampa 1 Aluminium
Lamella Pendellampa 1 Aluminium

Pendellampa Lamella 1 - Aluminium

 • På rea!

Lamella 1 är en elegant pendellampa med en plisserad skärm i vitt. Dess mjuka rundade form tillsammans med den veckade ytan skapar ett vackert uttryck, och passar till många olika typer av miljöer.

 • Plisserad skärm i plast.
 • Med detaljer i borstad aluminium.
 • Ger ett vackert ljus till rummet.
6 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lamella 1 är en elegant pendellampa med en plisserad skärm i vitt. Dess mjuka rundade form tillsammans med den veckade ytan skapar ett vackert uttryck, och passar till många olika typer av miljöer.

 • Plisserad skärm i plast.
 • Med detaljer i borstad aluminium.
 • Ger ett vackert ljus till rummet.

Vacker design för olika miljöer

Pendellampa Lamella 1 passar in i många olika miljöer så som loungen, vardagsrummet eller över matbordet, och passar fint i grupp med andra lampor från samma serie. Lampans plisserade skärm är vacker att titta på samtidigt som den sprider ett varmt ljus till rummet där den placeras.

Produktdetaljer

Artikelnummer 132
Varumärke Le Klint
Höjd 33 cm
Diameter 46 cm
Material Metall, Plast
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Silver
Formgivare Hallgeir Homstvedt & Jonah Takagi
Le Klint

Danska Le Klint tillverkar vackra lampor för bruk i såväl privata som offentliga miljöer. De producerar alla sina lampor i fabriken i Odense, och har gjort det sedan 1943.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft