Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-18%
Concert

Pendellampa Concert

 • -790,00 kr

Concert är en stilren pendellampa designad av den framstående danska arkitekten Jørn Utzon. Lampan utgörs av fyra skärmar som riktar ljuset nedåt samtidigt som gliporna mellan dem släpper igenom ett mjukt sken.  

 • Inre glaskonstruktion ger behagligt ljus. 
3 435,00 kr
4 225,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-5 veckor
32 cm
32 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Concert är en stilren pendellampa designad av den framstående danska arkitekten Jørn Utzon. Lampan utgörs av fyra skärmar som riktar ljuset nedåt samtidigt som gliporna mellan dem släpper igenom ett mjukt sken.  

 • Inre glaskonstruktion ger behagligt ljus. 

Perfekt över matbordet

Concert är en stor pendellampa vars nedåtriktade, mjuka ljus gör den perfekt att hänga över matbordet. De fyra skärmarna släpper igenom ett trevligt, allmänt sken som ger lampan en vacker, svävande känsla.

Om designern Jørn Utzon

Jørn Utzon (1918-2008) var en av Danmarks mest framstående arkitekter. Hans mest kända verk är Sydneys operahus vars distinkta former tydligt går igen i lampan Concert. Jørn var känd för att skapa för människan och utvecklade en exceptionell förmåga att skapa arkitektur med respekt för människan, naturen och omgivningen. I formgivningen av sina lampor drog Jørn tydliga paralleller mellan musik och ljus, och han formade alltid lamporna så att de skulle främjade atmosfären i rummet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 54003405
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 16,6
Diameter 32 cm
Material Glas, Stål
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Volt 230V - 50 Hz
Färg Vit
Formgivare Jørn Utzon

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft