Pendellampa Dancing

 • -2 475,00 kr

Dancing är en imponerande och smakfull pendellampa med en siluett inspirerad av dansarens veckade kjol. Lampan ger ett mjukt, nedåtriktat ljus som passar perfekt ovanför matbordet i den stora salen.

 • Ger ett mjukt nedåtriktat ljus.
 • Tillverkad av 100% återvunnen filt.
 • Vit plastkabel på 3 m medföljer.
5 500,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 975,00 kr /
Spara 2 475,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Dancing är en imponerande och smakfull pendellampa med en siluett inspirerad av dansarens veckade kjol. Lampan ger ett mjukt, nedåtriktat ljus som passar perfekt ovanför matbordet i den stora salen.

 • Ger ett mjukt nedåtriktat ljus.
 • Tillverkad av 100% återvunnen filt.
 • Vit plastkabel på 3 m medföljer.

Imponerande storlek

Dancing har en imponerande storlek på Ø95 centimeter, vilket gör att lampan alltid fyller upp sin plats i vilket rum du än hänger den i. I sitt sobra vita utförande passar lampan in i alla inredningar, såväl i den stora matsalen som på kontoret eller i loungen.

Tillverkad av återvunnet material

Lampskärmen är tillverkad av filt, vilket är ett 100% återvunnet material som huvudsakligen framställs genom använda plastflaskor. Ett innovativt och miljövänligt sätt att skapa framtidens lampa.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1600659
Varumärke Menu
Höjd 58 cm
Diameter 95 cm
Vikt 2,6 kg
Material Filt
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 3 m
Ljuskälla ingår Nej
Volt 220-230 V
Färg Vit
Formgivare Iskos-Berlin
Menu

Menu filosofi är enkel. De vill göra världen bättre, mindre komplicerat, lite trevligare att vakna till. Samarbeta med super-begåvade designers, de gör föremål för att vara sköna nu och för evigt. Menu arbetar med några av de mest spännande och drivna kreativa individerna från världens arkitektur och design för att producera design av hög kvalitet med ett skarpt skandinaviskt utseende. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft