Vårt bästa pris

Pendellampa Doo-Wop

 • -1 049,00 kr

Med Doo-Wop får du en vacker pendellampa med en inre, vit skärm som ger ett diffust sken och en yttre skärm som riktar ljuset uppåt och nedåt. Hänger utmärkt i köket eller i vardagsrummet.

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus.
 • Sprider ett behagligt sken.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.
Bra deal!
4 146,00 kr
Rek. pris: 5 195,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Vit
Mörkgrå
Vit
Koppar
Mässing
Polerat stål
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med Doo-Wop får du en vacker pendellampa med en inre, vit skärm som ger ett diffust sken och en yttre skärm som riktar ljuset uppåt och nedåt. Hänger utmärkt i köket eller i vardagsrummet.

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus.
 • Sprider ett behagligt sken.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.

Sprider behagligt ljus både uppåt och nedåt

Doo-wop ger framförallt ett mjukt, nedåtriktat ljus tack vare den inre vitlackerade skärmen. Den yttre skärmen som kommer i olika färger bidrar till att rikta ljuset både uppåt och nedåt. Detta gör att lampan sprider ett behagligt sken i båda riktningar.

Obehandlad yta i mässing, koppar och rostfritt stål

Utförandet i mässing, koppar samt rostfritt stål har en obehandlad yta, vilket gör att ytan förändras över tiden och bildar en vacker, säregen patina. Denna process kan redan ha påbörjats vid leveransen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741093410
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 24,5 cm
Diameter 28,3 cm
Vikt 1,8 kg
Material Aluminium, rostfritt stål samt skärm i aluminium, mässing, koppar alternativt rostfritt stål
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 3 m
Formgivare Louis Poulsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft