BRA
PRIS!

Pendellampa Circular

 • -519,00 kr

Circular är en stilren pendellampa, med en snygg finish i svart eller borstad brons. Tack vare den smarta, integrerade LED-ljuskällan tillåts du smidigt och enkelt styra ljuset direkt från din mobiltelefon. 

 • Sprider ett nedåtriktat, behagligt ljus.
 • Kan dimras via app i mobiltelefonen.
 • Svart textilsladd (5 m) medföljer.
BRA PRIS!
6 476,00 kr
6 995,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Brushed Bronze
Svart
Brushed Bronze
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Circular är en stilren pendellampa, med en snygg finish i svart eller borstad brons. Tack vare den smarta, integrerade LED-ljuskällan tillåts du smidigt och enkelt styra ljuset direkt från din mobiltelefon. 

 • Sprider ett nedåtriktat, behagligt ljus.
 • Kan dimras via app i mobiltelefonen.
 • Svart textilsladd (5 m) medföljer.

Hänger lika fint ensam som i grupp

Den relativt stora lampan har en snygg, slimmad profil som gör att den passar in i både större och mindre utrymmen. Circular hänger lika vackert ensam ovanför ett bord, som tillsammans med andra lampor för ett effektfullt uttryck.

Sprider ett mjukt, nedåtriktat ljus

Circular avger ett dämpat och behagligt ljus rakt nedåt som lämpar sig bra som både arbets- och allmänbelysning. Lampan passar därför precis lika bra på kontoret, som i vardagsrummet, köket eller i loungen.

Med en smart LED-ljuskälla som går att dimra

Circular kommer med en smart integrerad LED-ljuskälla som du enkelt kan kontrollera via din mobiltelefon. Genom att ladda ner MENU Lighting app (tillgänglig för iOS och Android) kan du justera ljusnivån och ljustemperaturen för såväl en ensam lampa, som en grupp av lampor. Tack vare detta kan ljuset alltid anpassas till just din miljö.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft