Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa JL341

 • Ny

JL341 är en tidlös pendellampa med en generös skärm i vit aluminium och reflektor i samma material eller i mässing. Skärmen bryter effektiv ljuset och ger lampan ett mjukt och behagligt sken. 

 • Vacker, tidlös design från 1969.
 • Generös skärm på Ø56 cm. 
 • Vit plastsladd på 2 m medföljer.
 • Tillverkad i Finland.
7 985,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 10-15 veckor
Reflektorer i vitlackad aluminium
Reflektorer i polerad mässing
Reflektorer i vitlackad aluminium
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

JL341 är en tidlös pendellampa med en generös skärm i vit aluminium och reflektor i samma material eller i mässing. Skärmen bryter effektiv ljuset och ger lampan ett mjukt och behagligt sken. 

 • Vacker, tidlös design från 1969.
 • Generös skärm på Ø56 cm. 
 • Vit plastsladd på 2 m medföljer.
 • Tillverkad i Finland.

Perfekt över matbordet

Med sin breda skärm ger JL341 gott om ljus och lyser upp bordsytan på ett effektivt sätt. Tack vare detta passar lampan perfekt över matbordet där den får förgylla vardagens alla måltider och umgängen.

Tidlös design från 1960-talet

JL341 designades år 1969 av Juha Leiviskä för finska Artek. Det stilrena och tidlösa utförandet gör att lampan passar bra ihop med klassiska som mer moderna inredningsstilar. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 29100801
Varumärke Artek
Höjd 17 cm
Diameter 56 cm
Material Aluminium
Sockel E27
Max watt 12W
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Nej
Volt 220-240V / 50-60Hz
Formgivare Juha Leiviskä

Varumärke Artek

Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft