Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Arrangements Square

Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Square består av en kvadrat som får en vacker diamantform när den hängs upp.

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra med extern dimmer.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kommer med eller utan takrosett.
7 500,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Utan takrosett
Med takrosett
Utan takrosett
Small
Small
Large
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Square består av en kvadrat som får en vacker diamantform när den hängs upp.

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Går att dimra med extern dimmer.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Kommer med eller utan takrosett.

Smäcker design som går att bygga ut

Arrangements Square är en imponerande lampa i en smäcker design där ljuskällan är formad som en kvadrat. Hela serien Arrangements är påbyggnadsbar vilket innebär att du kan hänga de vackra ljuskällorna i varandra för att skapa en helt unik lampa. 

Inbyggd LED-belysning utrustad med bländskydd

Ljuskällan består av en kvadrat, formad i NC-bearbetad, extruderad aluminium, med inbyggd LED-belysning på utsidan och svart lack på insidan. Lampan är även utrustad med ett bländskydd i optisk platinasilikon som ger ett bländfritt och mjukt ljus. 

Med eller utan takrosett

Arrangements Square går att köpa med eller utan takrosett. Tack vare detta kan du välja om du vill ha hela lampan eller endast ljuskällan för att bygga på ett redan befintligt arrangemang.

Dimbar med extern dimmer

Takrosetten innehåller en integrerad dimmer som är kompatibel med externa dimrar så som DALI, push, 1-10 och potentiometer. Om du inte har en extern dimmer ställer du enkelt in ljusflödet under installationen med ett push-system i takrosetten. 

Produktdetaljer

Artikelnummer F0410030
Varumärke Flos
Höjd 395 / 688 mm
Vikt 0,5 / 0,7 kg
Material Aluminium, Optisk silikon
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,4 m
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Färg Svart
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Michael Anastassiades
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

Tillbehör

Pendellampa Arrangements Line

6 450,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie pendellampor med geometriska former samt integrerad LED-belysning. Line är en påbyggnadsdel utan egen takrosett, och består enbart av en stilren linje. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Måste kombineras med en annan lampa ur Arrangements-serien.

Pendellampa Arrangements Round

6 825,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Round består av en mjuk cirkelform som kommer i tre olika storlekar. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.
Arrangements Broken Line

Pendellampa Arrangements Broken Line

6 450,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Broken Line består av en stilren linje i svart aluminium som har böjts på mitten. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.
Arrangements Drop Up

Pendellampa Arrangements Drop Up

9 050,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Drop Up består av en vackert droppformad linje med mjuk rundning i botten. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.
Arrangements Drop Down

Pendellampa Arrangements Drop Down

9 050,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Drop Drown består av en vackert droppformad linje med mjuk rundning i toppen. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft