Vårt bästa pris

Bordslampa Phare - Portabel

 • -395,00 kr
 • Ny

Phare är en stilren, portabel bordslampa med en integrerad och uppladdningsbar ljuskälla. Den diagonala basen ger lampan ett snyggt och grafiskt uttryck som passar i alla moderna inredningar.

 • Modern och grafisk design.
 • Laddsladd (USB) medföljer.
 • Upp till 6 timmars lystid.
Bra deal!
1 600,00 kr
Rek. pris: 1 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Svart
Burned Red
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Phare är en stilren, portabel bordslampa med en integrerad och uppladdningsbar ljuskälla. Den diagonala basen ger lampan ett snyggt och grafiskt uttryck som passar i alla moderna inredningar.

 • Modern och grafisk design.
 • Laddsladd (USB) medföljer.
 • Upp till 6 timmars lystid.

Mångsidig och funktionell lampa

Phare är tillverkad i pulverlackerad aluminium och har en snygg, grafisk profil. Med sin smarta design där den horisontella basen fungerar som en motvikt kan Phare både stå på ett bord, eller hängas från en hylla.

Portabel lampa som lätt förflyttas

Phare kommer med en integrerad och uppladdningsbar LED-ljuskälla vilket gör att lampan inte behöver tillgång till ström så länge batteriet är laddat. Tack vare detta får du en portabel bordslampa som du enkelt tar med dig från rum till rum.

Enkel uppladdning med USB

Lampan laddas enkelt och smidigt upp med den medföljande USB-kabeln. Vid fulladdat batteri har lampan en lystid på cirka 6 timmar innan du behöver ladda lampan på nytt.

Lämpad för inomhusbruk

Phare är klassificerad med IP-klass IP20, vilket gör att lampan endast kan användas i torra utrymmen. Men självklart kan lampan tas med utomhus de dagar väderförhållandena tillåter.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft