Bordslampa Column - Portabel

 • Ny

En portabel lampa i aluminium med en snygg bronsfinish och ett stilrent, avskalat uttryck. Column sprider ett behagligt ljus, och passar perfekt på matbordet, soffbordet eller i hyllan.

 • Ger ett varmt, mjukt och inbjudande sken.
 • Enkel att flytta från rum till rum.
 • Går att dimra i tre olika nivåer.
 • Smidig uppladdning med USB (80 cm kabel medföljer).
1 795,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En portabel lampa i aluminium med en snygg bronsfinish och ett stilrent, avskalat uttryck. Column sprider ett behagligt ljus, och passar perfekt på matbordet, soffbordet eller i hyllan.

 • Ger ett varmt, mjukt och inbjudande sken.
 • Enkel att flytta från rum till rum.
 • Går att dimra i tre olika nivåer.
 • Smidig uppladdning med USB (80 cm kabel medföljer).

Laddas enkelt upp med USB

Column har en dold USB-laddare på basen, vilket gör lampan enkel att ladda upp samtidigt som lampan behåller sin snygga och avskalade look. Tack vare sin sladdlösa design kan Column ställas direkt på matbordet eller i bokhyllan, med ett stilrent och mysigt resultat.

Lystid upp till 50 timmar

Column går att dimra i tre steg genom den dolda knappen på basens undersida. Vid högsta ljusstyrka har lampan en lystid på cirka 12 timmar, men dimrar du ljuset kan batteritiden förlängas upp till max 50 timmar. För att ladda upp ett helt urladdat batteri fullt tar det cirka 6 timmar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft