Skrivbord 62 Desk

62 Desk är ett exklusivt skrivbord vars design ser ut att trotsa gravitationen. Det bastanta men ändå nätta bordet vilar på smäckra stålben, består av elegant valnötsträ och har tåliga ytor i svart laminat. 

 • Praktisk förvaring med 3 lådor.
 • Runda fötter i massiv valnöt.
 • Exklusiv design från 1952.
29 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

62 Desk är ett exklusivt skrivbord vars design ser ut att trotsa gravitationen. Det bastanta men ändå nätta bordet vilar på smäckra stålben, består av elegant valnötsträ och har tåliga ytor i svart laminat. 

 • Praktisk förvaring med 3 lådor.
 • Runda fötter i massiv valnöt.
 • Exklusiv design från 1952.

Exklusiv design

62 Desk har en exklusiv design som kombinerar smäckra linjer med bastanta materialval. Det vackra utförandet i mörk valnöt och svart laminat gör att skrivbordet står lika bra i det moderna hemmet som på det smakfulla kontoret.

Undangömd förvaring

Skrivbordet är utrustat med ett sidoskåp som gömmer tre utdragbara lådor i två storlekar. Denna diskreta lösning ger bordet ett städat och harmoniskt utseende som bidrar till bordets tidlösa elegans.

10 år före sin tid

Serien 62 designades år 1952 av Greta M. Grossman, men fick namnet 62 då den nytänkande designen ansågs vara tio år före sin tid. Det eleganta och svävande utförandet löper som en röd tråd genom serien och ger den dess unika karaktär.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft